ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΔΙΑΣ

ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΔΙΑΣ

Το Συγκρότημα ΔΙΑΣ είναι ο μεγαλύτερος όμιλος Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στην Κύπρο, αφού μέσα από τα ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα του ψυχαγωγεί και ενημερώνει καθημερινά εκατοντάδες χιλιάδες τηλεθεατές, αναγνώστες, ακροατές και χρήστες διαδικτύου.

Παράλληλα, το Συγκρότημα ΔΙΑΣ έχει συνάψει συνεργασία εμπορικού χαρακτήρα (παρέχοντας τη δυνατότητα διαφημιστικής προβολής στις εν λόγω εταιρείες) με τις αδειούχες επιχειρήσεις που λειτουργούν την τηλεόραση Σίγμα, τον ραδιοφωνικό σταθμό Super FM, και την εταιρεία IMH Consultants Ltd. , επικοινωνώντας έτσι καθημερινά με περισσότερα από 400.000 άτομα.

Ο οργανισμός συμμετέχει ενεργά σε όλο το φάσμα των κοινωνικών δραστηριοτήτων του τόπου με ιδιαίτερες ευαισθησίες στο περιβάλλον, την παιδεία και την κοινωνική δικαιοσύνη. Από το 2011 το Συγκρότημα ΔΙΑΣ στηρίζει το φιλανθρωπικό θεσμό Τέλεθον, τον Σύνδεσμο Μυοπαθών και το Ινστιτούτο Γενετικής και Νευρολογίας.

Το Συγκρότημα ΔΙΑΣ διαθέτει και χρησιμοποιεί την τελευταία τεχνολογία σε όλες τις διαδικασίες παραγωγής και προσφοράς των προϊόντων και των υπηρεσιών του. Ακολουθώντας υψηλές προδιαγραφές δημιουργίας και καθορίζοντας καινούργια επίπεδα ποιότητας, καταφέρνει όχι μόνο να προσεγγίζει αποτελεσματικά τις προτιμήσεις του καταναλωτικού κοινού, αλλά και να καλύπτει με απόλυτη επιτυχία τις ανάγκες του.

Ταυτόχρονα, αντιπροσωπεύει τους πιο γνωστούς διεθνείς τίτλους περιοδικών, έχει στρατηγικές συνεργασίες με τις Αττικές Εκδόσεις στην Αθήνα, το Time Out International και διατηρεί άριστη συνεργασία με παγκόσμια ραδιοτηλεοπτικά ΜΜΕ.

Τα έντυπα και τα ηλεκτρονικά μέσα του Συγκροτήματος Δίας μαζί με τις εταιρείες, που το Συγκρότημα έχει συνάψει εμπορική συνεργασία, αποτελούν σήμερα τον πιο ασφαλή και εγγυημένο δίαυλο επικοινωνίας με το αγοραστικό κοινό της Κύπρου (One Stop Shop).

Ο Εκδοτικός Οίκος Δίας έχει αναλάβει συντονιστικό ρόλο στο έργο καθώς και την ανάπτυξη της επικοινωνιακής εκστρατείας. Επίσης ο Δίας έχει αναλάβει τη δημοσίευση άρθρων στα έντυπα μέσα του και στα έντυπα μέσα της ΙΜΗ όπως και την και αναμετάδοση παραγωγή ραδιοφωνικών εκπομπών.

www.diasmedia.comEnglish
Greek